Jeg foreviger de små magiske øjeblikke som I har med hinanden, små øjeblikke, som bliver til smukke minder.

(Pia Ry)

Scroll ned for info

Når du booker din fotografering af familie op til 5 personer, vælger du om det skal være i studio med grå baggrund eller i naturen i Middelfart.

Børn & Familie fotografering


Vi får måske taget rigtig mange billeder af vores børn gennem tiden - men får vi nu også husket at få os selv med på billederne? Får vi nu også foreviget den her specielle tid med vores børn, som så hurtigt bliver store? En fotosession med med mig bliver nærværende og naturlig. Vi får selvfølgelig de lidt mere opstillede billeder i kassen først, men herefter skal vi bare lege, hygge og have det sjovt. Hoppe, danse, plukke blomster og hvad I ellers har lyst til. I skaber magien - jeg foreviger den.


Er i en stor familie - flere familier i én, så er det også her at vi har mulighed for at skabe fællesbillede, billeder af den enkelte familie, enkelte portrætter af børn og par og de konstellationer som I ønsker, det kunne også være sammen med bedsteforældrene og børnebørnene, det er op til jer.


Det praktiske

I må gerne have tøj på i neutrale farver, uden for meget mønster og uden logo. Det er altid godt lige at have en lille snack eller lidt at drikke med, hvis det er mindre børn, der lige får brug for en lille pause. Som jeg skriver ovenfor, så skal I ikke tænke på poseringer eller være nervøs for hvordan I skal stå. Jeg guider jer igennem hele fotoshootet, I skal bare hygge jer og have det sjovt.


Studio eller udendørs - begge dele kan noget, og I bestemmer selv om det skal være ude eller inde. Er i over 4 voksne, forgår fotograferingen udendørs, da mit studio ikke er så stort. Har I nogle unger med krudt i numsen, vil udendørs være at foretrække. Her har vi nemlig uanede mængder af lokation til rådighed, og det er derved nemmere at fange dem i naturlig leg. Blot sørg for, hvis det er udendørs at børnene har nok med tøj på, gerne en masse lag på lag afsluttet med strik, hvis det er vinter.


EFTERFØLGENDE

Efter shootet går der ca. 1 lille uges tid inden du modtager dit personlige galleri. Her kan du sidde i ro og mag og udvælge de billeder som du ønsker leveret elektronisk i høj opløsning. Når du er færdig med at udvælge dine favoritter, finjusterer jeg de valgte billeder og sender et nyt galleri til dig, hvor billederne kan downloades i høj opløsning. Her vil der også være åbent ind til shoppen, hvor du har mulighed for at bestille prints, albums, gavekort mv.Gave? Ønsker du at give en fotografering i gave, så send mig en besked, så laver et et gavekort og pakker det fint ind.
JEG GLÆDER MIG TIL AT SKABE MAGISKE MINDER SAMMEN MED DIG


LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM