Lad os forevige en tid der forsvinder så hurtigt

(Pia Ry)

Scroll ned for info

Nyfødt fotografering


En graviditet går så stærkt, og inden man ser sig om er maven udskiftet med den dejligste baby. Vil du også forevige din fine lille nye baby, så er det bedst at gøre det inden baby er mere end 12 dage, da baby sover mere de første dage. Posering, madning, skiftning osv. skal du slet ikke tænke på. Jeg guider dig igennem hele fotoshootet, og jeg har sat 2 timer af, så der er masser af tid til at nusse, spise og skifte, det eneste du skal gøre, er at nyde din fine lille nye baby.Det praktiske

Nyfødtfotograferingen tager omkring 1 time og alt forgår på den nyfødtes primisser og der skal være tid til ekstra mad, bleskift og omsorg. Den nyfødte skal helst ikke være mere end 12 dage, da de ikke sover så tungt. Er den nyfødte lidt over 12 dage, går det også, vi fanger billeder af dig/jer sammen med den nyfødte i naturlige og stemningsfulde øjeblikke.

Når du booker din tid til nyfødtbilleder, så skal du booke efter din terminsdato - så book den så snart du har fået terminsdatoen. Når guldklumpen er kommet til verden (senest 2 dage efter fødslen) kontakter I mig, og jeg reserverer en tid til jer, inden den nyfødte er blevet 12 dage.

Medbring pusletaske, sut, stofbleer, vådservietter, ekstra mad hvis I bruger flaske og skiftetøj til jer, da der kan forkomme ”uheld”.


Der varmt i studiet, så den nyfødte ikke kommer til at fryse, så lad være med at tage for meget tøj på. I gennemsnittet laver jeg 2-3 forskellige opstillinger taget i forskellige vinkler. I får et smukt galleri tilsendt hvorfra I kan vælge jeres favoritter.


Du/I må gerne have tøj på i neutrale farver, gerne hvid, beige, brun, jord mv. Har du tøj i samme farver til den nyfødte, så tag også gerne det med. Jeg har kjoler som du kan låne, som du kan se under "Klientgarderobe". Du må gerne have lagt en naturlig make-up hjemmefra, der blot fremhæver dine øjne, kinder og læber. Ha' gerne en lipgloss eller andet med til lige at fugte læberne. Har du langt hår må det gerne være løst, krøl det gerne hvis du kan, så der kommer lidt bølger i.
EFTERFØLGENDE

Efter shootet går der ca. 1 lille uges tid inden du modtager dit personlige galleri. Her kan du sidde i ro og mag og udvælge de billeder som du ønsker leveret elektronisk i høj opløsning. Når du er færdig med at udvælge dine favoritter, finjusterer jeg de valgte billeder og sender et nyt galleri til dig, hvor billederne kan downloades i høj opløsning. Her vil der også være åbent ind til shoppen, hvor du har mulighed for at bestille prints, albums, gavekort mv.


Gave? Ønsker du at give en nyfødtfotografering i gave, så send mig en besked, så laver jeg et gavekort og pakker det fint ind.

Jeg glæder mig til at skabe magiske minder sammen med jer

- Stay In The Moment -

(Min mor)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM