Bryllupsfotografering
Vi havde fornøjelsen af Pia til vores bryllup og vi kan kun give Pia de varmeste anbefalinger. Hun har taget de mest fantastiske billeder på vores store dag. Pia er super professionel og man føler sig hurtigt meget tryg i hendes selskab. Vi vidste ikke hvad vi gik ind til, men billederne er LANGT bedre end hvad man kunne forvente af en dygtig fotograf. Det er helt vildt hvad hun kan! Alle til vores bryllup har rost hende for hendes varme. Hun skal opleves.
— Rikke & Dennis
Kære Pia,
de billeder er over ALT forventning - TUSIND TUSIND TUSIND TAK!!
Vi elsker alle de skønne billeder især af vores piger og gæsterne. Du har virkelig formået at fange stemningen og vi bliver kastet tilbage til dagen og alle de gode minder, når vi ser billederne igennem, hvilket var præcis hvad vi ønskede.
Du får vores varmeste anbefalinger.
— Janni & Thomas
Ejjjjj men altså, sidder her og tuder over hvor gode billederne er blevet. Kunne ikke have drømt om mere!!!
Tusind tak skal du have, for at fange vores kæmpe store dag så godt på billeder.
— Sacha & Jasper
Pia er et helt fantastisk menneske, rolig, glad og altid fuld af gode ideer til de bedste billeder.
Hun er rigtigt god til at fange børn, også selv om de har krudt i rumpen 😉
Vi har gennem de sidste 4 år brugt Pia til forskellige billeder og senest til vores bryllup og igen er vi blevet beriget med de skønneste billeder, der skal lyde et stort tak og de største anbefalinger her fra.
— Sara & Kasper
De varmeste anbefalinger herfra!
Vi brugte Pia som vores bryllupsfotograf og fra første kontakt over mail og helt til slut hvor vi fik vores billeder har Pia været fantastisk sød og nem at lave aftaler med. Hun er sprudlende og glad når hun er ude og fotografere, hvilket smitter af og gør at man slapper af og hygger sig med at få taget billeder. Flere af vores bryllupsgæster har desuden givet positiv feedback på oplevelsen med Pia, og kommenteret hendes gode humør og blik.
— Louise & Pablo
Børne & familiefotografering
Pia!! Du er vanvittigt dygtig - ikke alene tager du gang på gang fantastiske billeder, men du formår at gøre hver gang til en oplevelse.. Med dit rolige behagelige væsen føler man sig bare så godt tilpas i dit studie!
Og vi ELSKER de billeder du indtil videre har taget af vores lille familie❤
— Tina
Super dejlig fotografering af vores to drenge på henholdsvis 2 måneder og 4 år.
Dejlig rolige omgivelser, rolig fotograf med ideer til opstillinger. Sød, behagelig og professionel.
Og så blev billederne super gode (og vi har ikke engang modtaget de færdigredigererede endnu).
Kan kun anbefale et besøg i Pias studie.
— Regina
Helt igennem fantastisk dag. Pia formår virkelig at få det bedste frem på en hyggelig og afslappende måde. Hun går lige i hjertet på både børn og voksne og vi kan varmt anbefale Pia hvis du søger en professionel fotograf med hjertet og linsen det rigtige sted.
— Rikke
Vi havde en rigtig god oplevelse og syntes simpelthen du er så god og dygtig! Du gjorde vi følte os rigtig godt tilpas og gav os den nødvendige tid. Vi ser frem til næste gang.
— Shila
Giver Pia de varmeste anbefalinger! Vi har fået de fineste billeder af vores børn, som Pia mødte med smil, anerkendelse og stor tålmodighed. Vil til enhver tid anbefale Pia og hendes dygtige arbejde!
— Pernille
De bedste anbefalinger herfra! Pia tager de skønneste billeder hver eneste gang - Med sin varme og dejlige personlig føler man sig tryg foran kameraet med det samme. Hun giver sig tid og ro til at få lige præcis det man ønsker og har altid en masse gode idéer i ærmet. Vi er så glade for netop at have valgt hende til at foreviget vores lille Cornelius og familie ❤
— Majken
Helt fantastisk oplevelse at være til fotografering med Pia! Du er så vanvittig dygtig Pia! Det hele var så naturligt og både os, og vores datter nød at rende rundt og lege sammen, mens du kunne forevige de mest magiske øjeblikke. Kan ikke anbefale Pia nok! Hun bliver vores faste fotograf her i familien!
— Mette
Gravidfotografering
Jeg eeelsker de billeder jeg fik taget mens jeg var gravid! Og jeg synes selv de pynter så fint på væggen. Ikke reklame, men en anbefaling der kommer lige fra hjertet. Jeg havde aldrig fået taget billeder af en fotograf før, så var vildt nervøs, også fordi jeg havde besluttet mig for billeder i undertøj - men sødeste Pia var helt nede på jorden, så behageligt og trygt et menneske at det var en super oplevelse og derudover er hun bare så dygtig.
— Pernille
Fik taget de pæneste graviditetsbilleder og nyfødtsbilleder af den søde Pia og vil stærkt anbefale hende. Hun er så sød og god til sit arbejde jeg tog hele vejen fra Kbh til Middelfart og jeg vil gøre det igen, helt klart turen værd ❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
— Samia
Var til en rigtig hyggelig gravidfotografering. Pia er så god til at få en til at føle sig afslappet og godt tilpas og smile, og billederne blev så gode! Det nye boheme studie er også bare super!
— Maria
Nyfødtfotografering
Fik taget de pæneste graviditetsbilleder og nyfødtsbilleder af den søde Pia og vil stærkt anbefale hende. Hun er så sød og god til sit arbejde jeg tog hele vejen fra Kbh til Middelfart og jeg vil gøre det igen, helt klart turen værd ❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
— Samia & Zenius
Konfirtmand fotografering
Pia Ry er en super dygtig og proffesionel fotograf. Hun tog billeder til vores datter Mathilde´s konfirmation. Hun var med til at forevige vores dag med de mest fantastiske billeder. Hun skabte ro med hendes dejlige væsen, så vi ikke skulle tænke på noget og helt naturligt overlod alt mht. fotografering til hende. Vi kan varmt anbefale Pia og det er ikke sidste gang vi bruger hende.
— Mette
Kære Pia,
jeg/vi vil bare sige af hjertet TAK for den fantastiske oplevelse med dig som fotograf til Emilie Mai's store dag. Det var en kæmpe oplevelse, og tusind tak for galleriet med alle de smukke billeder.
— Anne Mette
Vi havde Pia Ry til at fotografere ved vores datters konfirmation. Vi er meget meget glade for de skønne billeder vi har modtaget. Du har fanget nogle helt fantastiske øjeblikke af vores skønne datter mm.
Tusind tak Pia, vi kan ikke være mere tilfredse, og vi kan varmt anbefale dig.
— Line
Branding af dig og din virksomhed
Er ved at få designet hjemmeside til mit coaching firma: Fokus & Forandring, hende der designer min hjemmeside anbefalede Pia.
Vi brugte små 2 timer nede ved Kulturøen i Middelfart, og hun får min største ros! Super dejlig, sjov, flink og ikke mindst rigtig dygtig. Hun var god til at sætte sig ind i hvilken stemning jeg ønskede billederne skulle give og formålet med dem. Glæder mig til at snart kunne vise en fed hjemmeside frem, som Pia uden tvivl har bidraget til bliver personlig, stilet og flot.
— Michael
Vi har altid brugt Pia til både vores portrætbilleder og kontorbilleder for at synliggøre og professionalisere vores udtryk online og i medierne.

Pia er dygtig til at fange de små og skarpe detaljer, og er meget lyttende med hendes linse. Vi kan varmt anbefale hende til andre erhvervskunder.
— Nadja

Læs flere anmeldelser herunder

Jeg fanger stemningen 
og foreviger minder der kan mærkes

(Pia Ry)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM