Næsen mod ruden

Lige siden jeg var helt lille har jeg haft en trang til at kunne stoppe tiden, bare liiige i dét lille øjeblik hvor man bare havde det fantastisk, til jul, midt en god leg, midt i desserten osv. En dag da jeg var 8 år og var ude og handle med mine forældre, stoppede jeg op foran en kamerabutik, og lige der stod det fineste lille kamera. Jeg plagede og plagede og plagede min far og mor om jeg ikke nok måtte betale mine lommepenge af på det kamera, for jeg MÅTTE bare eje det. Og takket været min far og mor, er jeg her hvor jeg er i dag og lever af at lave det som jeg elsker mest, at skabe smukke unikke dyrebare minder.


Fun Fact #1


Jeg startede min karriere som fotograf som musikfotograf for Klub TONE, Bandbase og GAFFA. Jeg har blandt andet fotograferet bands på SPOT og Roskilde Festival.
Fun Fact #2


Før jeg fik mit eget studio i 2013 havde jeg et transportabelt studio, hvor jeg tog hjem til kunderne, og fotograferede i deres hjem.


Fun Fact #3


Ud over fotograf er jeg uddannet Multimediedesigner. Det er et kæmpe plus når jeg skaber billeder, der skal bruges i flere sammenhænge. Her kan jeg nemlig tænke farver, komposition mv. ind i fotograferingen, f.eks. på hjemmeside, SoMe, print mv.


FUN Fact #4


Jeg bor i Middelfart (hvor jeg også har studio) sammen med min mand Jakob og vores 2 piger, Josefine og Mathilde.

Oplev det eventyrlige i det simple - jeres historie starter lige her

LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM