Min mission er at gengive det som jeg oplever på den smukkeste, naturligste og mest magiske måde

(Pia Ry)

Scroll ned for info

Konfirmationsfoto


Konfirmation er en kæmpe dag for din søn/datter, en dag som skal foreviges og mindes år efter år. Din søn/datter har måske også et par sommerfugle i maven, hvilket er helt naturligt. En konfirmationsfotografering er ofte et lille pusterum mellem kirke og fest, og posering ideer mv. behøver I ikke tænke på, jeg guider jer igenne hele fotoshootet. Vi skal bare havde det hyggeligt.


Det praktiske

Vi starter med at fotografere hele familien i forskellige konstellationer. Vi tager både de opstillede billeder og så fanger vi stemningsbilleder også. Herefter går jeg og konfirmanden rundt på lokationen og får taget portrætbillederne. Det er meget uformelt, vi snakker, joker og får fanget en masse naturlige billeder.


Lokation kan I komme med ønsker til og ellers har jeg masser af smukke lokationer i tankerne. Jeg fotograferer oftes konfirmanderne udendørs, men hvis vejret er rigtig dårligt og det regner meget, så har vi muligheden for at trække ind i mit studio. Jeg tager dog altid en fin paraply med i tilfælde af småregn, så vi tager det som det kommer. Måske der også er en tunnel eller nogle store træer som vi kan smutte i læ under.


EFTERFØLGENDE

Efter shootet går der ca. 1 lille uges tid inden du modtager dit personlige galleri. Her kan du sidde i ro og mag og udvælge de billeder som du ønsker leveret elektronisk i høj opløsning. Når du er færdig med at udvælge dine favoritter, finjusterer jeg de valgte billeder og sender et nyt galleri til dig, hvor billederne kan downloades i høj opløsning. Her vil der også være åbent ind til shoppen, hvor du har mulighed for at bestille prints, albums, gavekort mv.Gave? Ønsker du at overraske en konfirmand med en konfirmationsfotografering? Så send mig en besked, så laver et et gavekort og pakker det fint ind.


"jeg har hørt fra flere af konfirmanderne at de havde en rigtig god oplevelse med fotograferingen. De synes også at det var sjovt at få nogle flotte billeder af dem".
JEG GLÆDER MIG TIL AT SKABE MAGISKE MINDER SAMMEN MED DIG


LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM