Din virksomheds bedste investering

Din virksomheds bedste investering

(Pia Ry)

Branding Solo Fotografering

kr. 2.500,- ekskl. moms

1 1/2 times fotografering, stemningsbilleder af dig selv i aktion i klinikken, på kontoret, i restauranten og lign. Efter 1 uge modtager du et online galleri, hvor du kan udvælge de billeder som du ønsker leveret digitalt i høj opløsning. inkl. 3 filer

Stemningsvideo


KR. 3.000,- Ekskl. moms


Små korte klip af dig i aktion i din virksomhed, der sættes sammen i en rød tråd til en lækker stemningsvideo der præsenterer din virksomhed på smukkeste vis.
Præsentations video

KR. 2.500,- Ekskl moms


En kort præsentationsvideo hvor du fortæller om dit brand, din virksomhed og hvad du og den kan hjælpe andre med. Jeg hjælper og guider dig og du skriver selv et lille manuskript ned, som du øver dig på.
branding-Priserne er ekskl. moms og ekskl. kørsel - jeg kører fra Middelfart, kr. 3.82,-/pr. km
Ved booking betales der for selve fotograferingen inkl. 3 filer. Bookingen er først accepteret når faktura er betalt


WEEKENDTILLÆG PÅ KR. 800,-KOMMER OVENI PRISen

tilkøb af DIGITALE BILLEDFILER

I HØJ OPLØSNING

1 billede - kr. 350,-

5 billeder - kr. 1200,-

10 billeder - kr. 1700,-

20 billeder - kr. 2100,-

30 billeder - kr. 3000,-

50 billeder - kr. 5000,-

Priserne er for 1 mands virksomhed - har du en større virksomhed, så kontakt mig for et uforpligtende tilbud.


PSST. har du brug for et nyt logo/visuel identitet og/eller hjælp til at oprette Some kanaler og/eller brug for tips og tricks til some kan jeg også hjælpe.

Branding af dig og din virksomhed
Er ved at få designet hjemmeside til mit coaching firma: Fokus & Forandring, hende der designer min hjemmeside anbefalede Pia.
Vi brugte små 2 timer nede ved Kulturøen i Middelfart, og hun får min største ros! Super dejlig, sjov, flink og ikke mindst rigtig dygtig. Hun var god til at sætte sig ind i hvilken stemning jeg ønskede billederne skulle give og formålet med dem. Glæder mig til at snart kunne vise en fed hjemmeside frem, som Pia uden tvivl har bidraget til bliver personlig, stilet og flot.
— Michael
Vi har altid brugt Pia til både vores portrætbilleder og kontorbilleder for at synliggøre og professionalisere vores udtryk online og i medierne.

Pia er dygtig til at fange de små og skarpe detaljer, og er meget lyttende med hendes linse. Vi kan varmt anbefale hende til andre erhvervskunder.
— Nadja

LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM