Slap af, leg, nyd og vær i nuetDet er mit bedste råd til dig som skal fotograferes - vær dig selv. Det er måske lettere sagt end gjort. Jeg skal gøre mit bedste til at fotograferingen ikke føles som en fotografering, men mere som en leg, en snak, en hyggelig formiddag. Det vigtigste er at I er jer, resten sørger jeg for.

I skaber magien - jeg foreviger den

Spørgsmål og svar

Det er første gang jeg skal fotograferes - hvad skal jeg vide?

Det eneste du skal gøre, er at være dig selv. Jeg skal nok sørge for at guide dig igennem hele fotoshootet, så der ikke er noget du er i tvivl om

Hvad tøj skal jeg have på?

Du må meget gerne have tøj på uden for meget mønster og uden logo. Gerne i neutrale farver så som hvid, beige, sandfarvet, grå, lyseblå, brun mv. Så er det nemlig dig der er i fokus, og vi kan skabe tidsløse minder. Er det koldt, så tag lag på lag på og afslut med strik, så vi slipper for de store vinterjakker. Har du baby med, så tag en dyne om baby mellem fotograferingerne. Jeg har også en klientgarderobe hvor du kan låne tøj fra.

Hvor mange billeder modtager jeg?

Det kommer lidt an på hvilken billedpakke som du vælger, men som standard medfølger der 3 digitale billedfiler i en pakke, bortset fra bryllup. Du kan se under "priser" hvad hver pakke hvad indeholder. Selve galleriet til udvælgelse af billeder er som regel omkring min. 80 billeder man kan vælge imellem, bortset fra bryllup og branding, der indeholder flere billeder.

Fotograferer du også udenfor Middelfart?

Jeg fotograferer også udenfor Middelfart. Her vil der komme et kørselstillæg (afhængig af hvor langt fra Middelfart det er), samt benzin kr. 3.82,-/pr. kørt km.

Fotograferer du også par?

Ja, det gør jeg bestemt. Og hvis I skal giftes med mig som bryllusfotograf, kan vi inden brylluppet lave en parfotografering (måske endda en forlovelsesfotografering), så vil I få det til en god pris

Har du venteværelse i dit studio?

Nej, jeg har desværre ikke noget venteværelse eller toilet, så du skal ikke komme i al for god tid. Der er et toilet på marinaen og ellers er du også velkommen til at låne mit toilet i privaten

Har du pusleplads?

Jeg har desværre ingen pusleplads, men har heller aldrig haft brug for det. Du er meget velkommen til at pusle dit barn i mit studio på en puslehynde

Hvor lang tid går der før jeg modtager galleri?

Der går ca. 1 uge efter du har været til fotograferingen, til du modtager galleri til udvælgelse af billeder. Når du har udvalgt, går der endnu 1 uge før du modtager de færdige billeder. Ved bryllup går der op til 2 uger, før du modtager de færdige billeder. Jeg sender et par billeder hurtigst muligt til takkekort mv.

Kan man også bestille print ved dig?

Ja, det kan du, når du modtager de færdige billeder har du mulighed for at bestille print i min shop

Hvor fotograferer du henne?

Jeg holder til i Middelfart hvor jeg også har studio. Her er mange smukke udendørs lokationer som jeg kender og benytter rigtig meget. Jeg kører også gerne til jer, så kommer der kørsel oveni kr. 3.82,-/pr. km

Hvad gør vi hvis det er dårligt vejr?

Hvis det står ned i stænger hele dagen og/eller er storm kan vi rykke tiden til en anden dag. Vi har også mulighed for at rykke ind i mit studio, her kan vi dog max være 4 voksne,

Hvad gør vi ved sygdom?

Hvis du er syg, skal jeg have besked senest 24 timer før fotograferingen. Så finder vi en ny tid. Bookinggebyr refunderes ikke.
Ved aflysning eler udættelse af bryllup gælder andre regler, som står under handelsbetingelser.
Er fotografen syg, får du dette af vide hurtigst muligt, det er også derfor jeg skal bruge dit telefonnummer når du booker en tid.

Hvornår er det bedst at få taget graviditetsbilleder?

Det er bedst at få foreviget maven når du er i uge 33-37. Her står maven størst og flottest, og er endnu ikke "faldet ned".

Hvornår er det bedst at booke en nyfødt fotografering?

Det er bedst at få taget New Born billeder af den lille ny, når den nyfødte er mellem 2-12 dage. Her sover den nyfødte meget, og det er nemmere at få taget nogle fine billeder. Skulle den lille ikke sove igennem hele fotoshootet, kan vi sagtens få fine billeder alligevel.

Er kørsel inkluderet i prisen?

Kørsel er ikke inkluderet i prisen. Udenfor Middelfart by, kommer der kr. 3.82,-/km pr. kørt km oveni prisen.

Hvad er inkl. i prisen?

Den pris du ser inkluderer kontakt/mailkorrespondance og selve fotograferingen (undtagen bryllup, er er digitale filer inkl). Der er mulighed for at tilkøbe digitale filer, print, album, rammer, mv. efterfølgende.

Hvordan kan jeg bestille print?

Når du har modtaget dit færdige galleri, bliver der åbnet ind til shoppen, hvor du her kan vælge de print og produkter som du ønsker. Her betaler du via bankoverførsel eller mobilepay, og jeg bestiller produkterne så snart betalingen er modtaget.

Hvor lang tids levering er der på print?

På print og produkter skal du regne med en leveringstid på op til 4 uger, pga. kvalitetskontrol. Er det et bryllupsalbum, er der en leveringstid på op til 6 uger

Hvordan vælger jeg om billederne skal være i farve eller sorthvid?

Jeg leverer altid et galleri hvor der både er farve- og sorthvid billeder. Vælger du et billede i farve som du ønsker i sorthvid, så skriv det under selve billedet, inden du bestiller.

Skal jeg have noget med?

Du må gerne have lidt snacks og drikkelse med hvis det er små børn der skal fotograferes, gerne noget der ikke farver og sviner for meget, så vi ikke får pletter på tøjet. Har du legetøj i neutrale farver, trælegetøj, babytæppe i neutrale farver, så tag også gerne det med,

Hvordan ser et galleri til udvælgelse af billeder ud?

Du kan se en masse eksempler på gallerier til udvælgelse af billeder på min Instagram side.

Hvordan forgår en typisk fotografering?

Hvis du går ind under Galleri & Info, kan du læse hvordan de enkelte fotograferinger forløber.

Hvad med make-up og hår?

Jeg har ikke en make-up artist tilknyttet, men kender dog nogle dygtige som jeg kan henvise til. Ellers opfordrer jeg dig til at have lagt en naturlig neutral make-up, der lige fremhæver dine kinder, læber og øjne. Har du langt hår, må du gerne have løst hår, krøl det gerne let.

Hvordan er dit studio?

Mit studio er lyst og højt til loftet og så er der gulvvarme, så der ikke er nogen der får kolde fusser. Det er ikke så stort, så er I over 4 voksne, foregår fotograferingen udendørs.

Hvordan betaler jeg?

Når du booker en fotografering, sender jeg en faktura ud på pålydende af hvilken pakke som du har valgt. Når pengene er modtaget, er bookingen accepteret. Du kan lave en bankoverførsel eller overføre via mobilepay.

Jeg brænder for at indfange den ægte stemningen i øjeblikket

(Pia Ry)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM