Når billeder siger mere end ord -
"I never read I just look at pictures"

(Andy Warhol)

Scroll ned for info

Bryllupsfotografering


At skulle giftes er en af livets største øjeblikke, øjeblikke som der vil blive kigget tilbage på og mindes igen og igen. Når I booker mig som bryllupsfotograf får en en fotograf med 13 års erfaring i bryllupsfotografering. Derudover så får I de smukkeste minder leveret i et personligt online galleri, lige til at bladre igennem, bestille print og album fra. Hvad enten I ønsker billeder kun fra vielsen og portrætter, eller I ønsker mig som fotograf hele dagen, så vil jeg med diskration forevige jeres store dag, så I vil kunne mindes den igen og igen på smukkeste vis. I behøver ikke tænke på poseringer mv., det eneste I skal gøre, er at nyde hinanden. Jeg guider jer igennem de officielle brudeparbilleder, vi får både de opstillede billeder, men også en masse dejlige stemningsbilleder - vi skal også huske at det skal være sjovt og hyggeligt at blive fotograferet.


Det praktiske
  • Vi starter med en mailkorrespondance hvor jeg efter booking sender jer en PDF som I bedes udfylde med alle detaljerne. Det er rart for mig at have det på skrift, så vi er sikre på at vi får det hele med.
  • På selve dagen ankommer jeg ca. 1/2 time før selve vielsen. Her står jeg klar til at forevige gommen og evt. Bestman. Derudover fanger jeg stemning af gæster der ankommer samt står klar når bruden ankommer.
  • Jeg fotograferer bruden i våbenhuset, går herefter ind i kirken, hvor jeg tager plads forrest i højre side (her har jeg bedst mulighed for at fotografere jer).
  • Jeg fotograferer under selve vielsen hvis jeg må for præsten - jeg er meget diskret.
  • Jeg fotograferer udgang fra kirken, riskast, stemning og lykønskninger.
  • Vi tager ud på en udvalgt lokation hvor vi tager de officielle brudeparbilleder, det tager ca. 1 times tid.
  • Herefter vender I tilbage til festen, og afhængig af hvilken pakke I har valgt, tager jeg med og foreviger reception og fest, eller tager afsted.


Lokation kan I komme med ønsker til og ellers har jeg masser af smukke lokationer i tankerne i og omkring Middelfart. Jeg fotograferer oftes brudepar udendørs, men hvis vejret er rigtig dårligt og det regner meget, så har vi muligheden for at trække ind i mit studio. Jeg tager dog altid en fin paraply med i tilfælde af småregn, så vi tager det som det kommer. Måske der også er en tunnel eller nogle store træer som vi kan smutte i læ under.


EFTERFØLGENDE

Efter bryllupsfotograferingen går der ca. 14 dage inden I modtager jeres personlige galleri fra jeres store dag. Ønsker I at få et par billeder tilsendt hurtigere, til evt. takkekort, så kan jeg sagtens det. Når I modtager jeres galleri vil der også være åbent ind til shoppen, hvor I har mulighed for at bestille prints og album.Gave? Ønsker du at give en bryllupsfotografering i gave, så send mig en besked, så laver et et gavekort og pakker det fint ind.JEG GLÆDER MIG TIL AT SKABE MAGISKE MINDER SAMMEN MED DIG


LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM