Lad os forevige en tid der forsvinder så hurtigt

(Pia Ry)

Scroll ned for info

Når du booker din fotografering, vælger du om det skal være i natur studio (Som vist ovenfor), studio med grå baggrund eller i naturen i Middelfart.

Gravid fotografering


En graviditet går så stærkt, og inden man ser sig om er maven udskiftet med den dejligste baby. Vil du også forevige din smukke mave inden den er væk? Så skal det være mellem uge 33-37, for at din mave står flottest. Posering skal du slet ikke tænke på. Jeg guider dig igennem hele fotoshootet, det eneste du skal gøre, er at nyde din mave.Det praktiske

Inden shootet har du løst tøj på, så vi ikke får bh-, bukse-, eller strømpemærker med på billederne. Du er velkommen til selv at tage kjoler med, men jeg har også rigtig mange forskellige, som du er meget velkommen til at låne, det er simple kjoler i naturlige farver - du kan se kjolerne under "Klientgarderobe". Ha' gerne et hvidt/beige/sandfarvet sæt undertøj på/med.


Din mand og evt. barn/børn er velkommen til at komme og være med på billederne. De må gerne være klædt i lyse neutrale farver, så de passer ind på dine billeder.


Du må gerne have lagt en naturlig make-up hjemmefra, der blot fremhæver dine øjne, kinder og læber. Ha' gerne en lipgloss eller andet med til lige at fugte læberne. Har du langt hår må det gerne være løst, krøl det gerne hvis du kan, så der kommer lidt bølger i.


Vælger du en udendørs lokation, tager jeg en masse forskellige kjoler med, som vi sammen udvælger ud fra. Jeg medbringer et tæppe, så du kan skifte kjole bag det. Det er ofte lokationer hvor der ikke er så mange mennesker, som jeg benytter.


Efterfølgende

Efter shootet går der ca. 1 lille uges tid inden du modtager dit personlige galleri. Her kan du sidde i ro og mag og udvælge de billeder som du ønsker leveret elektronisk i høj opløsning. Når du er færdig med at udvælge dine favoritter, finjusterer jeg de valgte billeder og sender et nyt galleri til dig, hvor billederne kan downloades i høj opløsning. Her vil der også være åbent ind til shoppen, hvor du har mulighed for at bestille prints, albums, gavekort mv.


Gave? Ønsker du at give en graviditetsfotografering i gave, så send mig en besked, så laver et et gavekort og pakker det fint ind.


JEG GLÆDER MIG TIL AT SKABE MAGISKE MINDER SAMMEN MED DIG

- Stay In The Moment -

(Min mor)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM