Små øjeblikke bliver til tidsløse minder

(Pia Ry)

Scroll ned for info

Når du booker din fotografering, vælger du om det skal være i natur studio (Som vist ovenfor), studio med grå baggrund eller i naturen i Middelfart.

Baby/Mom & Me


Babys første år flyver afsted, og mange gange er det faktisk først når man sidder og kigger tilbage i billederne, at det går op for en, HVOR stærkt det faktisk går.

Vil du også stoppe tiden for en stund, så du om nogle måneder ja, år kan kigger tilbage på den skønneste tid? Vi skal have det sjovt og vi skal lege. Vi får lidt opstillede billeder, og vi får stemningsbilleder. Baby/Mommy & me er for baby der er over 1 måned.


Det praktiske

I må gerne have tøj på i neutrale farver, uden for meget mønster og uden logo. Det er altid godt lige at have en lille snack eller lidt at drikke med, hvis den lille får brug for en lille pause. Tag også gerne lidt spændende legetøj med, som kan fange babys opmærksomhed. Har du 1 eller 2 sæt tøj, så tag gerne det med.


Studio eller udendørs - begge dele kan noget, og I bestemmer selv om det skal være ude eller inde. Blot sørg for, hvis det er udendørs at baby har nok med tøj på, gerne en masse lag på lag afsluttet med strik, hvis det er vinter. Tag også gerne en dyne med, til at svøbe baby i, mellem fotograferingerne.


EFTERFØLGENDE

Efter shootet går der ca. 1 lille uges tid inden du modtager dit personlige galleri. Her kan du sidde i ro og mag og udvælge de billeder som du ønsker leveret elektronisk i høj opløsning. Når du er færdig med at udvælge dine favoritter, finjusterer jeg de valgte billeder og sender et nyt galleri til dig, hvor billederne kan downloades i høj opløsning. Her vil der også være åbent ind til shoppen, hvor du har mulighed for at bestille prints, albums, gavekort mv.


Gave? Ønsker du at give en fotografering i gave, så send mig en besked, så laver et et gavekort og pakker det fint ind.JEG GLÆDER MIG TIL AT SKABE MAGISKE MINDER SAMMEN MED DIG

Vil du også stoppe tiden for en stund?
Så lad os skabe værdifulde minder sammen

(Pia Ry)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN - FØLG MIG PÅ INSTAGRAM